Glow
Beaty Look Binnenkoer

Contact

GLOW

Sauna - Jacuzzi - Fitness Shop

Gentsesteenweg 1
8500 Kortrijk
(West-Vlaanderen)

Onze contactgegevens:

+32 56 72 05 99
info@glow.be

Heb je interesse in onze producten en wens je een offerte op maat? Of wil je gewoon eens de verschillende wellness mogelijkheden komen ontdekken in onze showroom? Laat hier je gegevens achter en we contacteren je snel!


OVER GLOW

In 1994 startte het verhaal van Beauty Look, de vroegere naam van GLOW. Sinds 2003 gelegen te Kortrijk, stellen we met meer dan 20 jaar expertise een totaal concept van fitnesstoestellen & wellness apparatuur. Enerzijds handel en installatie van fitnesstoestellen en spa's, anderzijds maken wij onze eigen sauna's, infraroodcabines & hamams.

GLOW is toonaangevend voor zowel de professionele als de particuliere markt. Wij ontvangen graag klanten die de producten in real life willen vergelijken, en zelf even uittesten.

Wij zorgen dat elke klant de juiste keuze maakt die afgestemd is op zijn noden. Klanttevredenheid- en service is onze grootste troef en tegelijk onze grootste ambitie. Via onze fantastische locatie in het hartje van West-Vlaanderen kunnen we ons nog meer afstemmen op de verschillende doelgroepen in onze afzetmarkt. Aarzel niet om ons te contacteren en wij helpen u graag verder.