Glow
Glow sauna'sSauna Met Raam

Sauna

GLOW: jouw sauna specialist

Je bent op zoek naar een sauna, maar weet nog niet welke het meest geschikt voor je is? Wij, bij GLOW, luisteren naar je verhaal en begeleiden je in de zoektocht naar de perfecte sauna. Gaande van traditionele Finse saunacabines tot sauna's op maat en infraroodsauna's... Onze jarenlange expertise in de wellness-sector zorgt ervoor dat we je wensen en vereisten perfect kunnen invullen. 

Kaamos Sauna is het high-end saunagamma van GLOW. Deze reeks wordt in ons eigen atelier vervaardigd met oog voor detail en naar wens van de klant. Elke Kaamos cabine wordt modulair op maat gemaakt en op locatie geïnstalleerd, met keuze uit verschillende kwalitatieve saunakachels en houtsoorten. 

Het Kaamos aanbod bestaat uit 3 verschillende reeksen: comfort-design- of karaktersauna's. Indien je geen plaats hebt voor een binnensauna, dan biedt Kaamos ook buitensauna's aan. Ook de integratie van een sauna in je badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Naast de installatie van de sauna zelf tillen we je saunasessies ook naar een hoger niveau dankzij een unieke collectie sauna accessoires. Bewonder snel enkele recente Kaamos saunarealisaties op onze site!

De voordelen van een sauna

In onze snel veranderende wereld is een evenwichtige balans tussen de drukke dagtaken en nodige rust vinden geen evidente opdracht. Gelukkig bestaan er sauna’s! Dankzij de reinigende functie voor lichaam en geest vormt een uurtje relaxeren in een saunacabine de ideale opkikker om er opnieuw tegen aan te kunnen.

De vele voordelen van het saunabaden bewijzen dat sauna’s een positieve invloed hebben op je gezondheid. Zo wordt het immuniteitssysteem versterkt en word je weerbaarder tegen verkoudheden en griep. Last van een te hoge bloeddruk? Wist je dat saunagebruik een gunstige invloed heeft op de bloeddruk? Aderverkalking wordt afgeremd en aders worden soepeler. Regelmatig saunabaden vermindert bijgevolg het risico op hartziektes.

Een saunacabine beschikt over een temperatuur tussen 80 en 100 graden Celsius en een vochtigheidspercentage tussen 10 à 15%. Dankzij de lage luchtvochtigheid heb je geen problemen om de hoge temperaturen van de sauna te verdragen. 

Waarom nog langer twijfelen? Breng snel een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Kortrijk en maak kennis met onze topsauna's!

 

Saunakachels

Kom hier meer te weten over onze kwaliteitsvolle verwarmingselementen van Harvia en Tylo. 

Lees meer

 

Bediening

Efficiënt, gebruiksvriendelijk & technisch top. Wat is er mogelijk en welke technische snufjes wil jij er graag bij? U kiest.

Lees meer

 

Toebehoren & Accessoires

Heerlijke eucalyptus of lavendel geuren, stijlvolle emmertjes van Rento. Of ben je op zoek naar die extra rugsteun die het jou zo comfortabel mogelijk maakt?

Lees meer

Lees meer over de sauna: