Glow
Technogym Loopband

Fitnesstoestellen

Thuis trainen betekent dat u in het comfort van uw eigen leefomgeving zelf kunt beslissen wanneer, hoe en waar u traint. U heeft de luxe om zelf uw eigen fitness te creëren naargelang  jouw conditie,  beschikbare ruimte  en budget. Aan het eind van een slopende dag hebben we soms de kracht niet om nog helemaal naar de gym te gaan. De stap om thuis nog even te sporten is veel kleiner. Thuisfitness is met andere woorden tijdsefficiënt en laagdrempeliger voor starters.

Als speciaalzaak bieden wij topmerken zoals TechnoGym, Life Fitness, Kettler en WaterRower aan. Ons uitgebreid assortiment is zowel bestemd voor beginners als professionele sporters. Indien gewenst, leveren en installeren wij uw fitness installatie bij u thuis (Oost- en West-Vlaanderen).

Onze fitnesstoestellen zijn bovendien vaak voorzien van uitgebreide programma’s die op een eenvoudige manier te bedienen zijn om u te begeleiden. Daag jezelf uit- en volg een trainingsschema op van waar u ook wilt. Onze realisaties? Die kan u hier bekijken.

Uw noden. Uw vrijheid. Uw fitness.

Lees meer over fitness en fitnesstoestellen: