Cart

Glow

rechtstreeks bij fabrikant

U als klant koopt rechtstreeks aan bij fabrikant van sauna's en hamams. Bezoek brengen aan onze showroom en werkplaats is mogelijk.

Bekijk enkele realisaties

Online bestellen

We houden graag persoonlijk contact, maar buiten de openingsuren kan je vanaf heden ook online bestellen!

Bekijk ons aanbod

Vele merken onder één dak

In onze ruime showroom kan je meerdere type fitnesstoestellen van diverse grote merken eerst even testen voor je overgaat tot aankoop.

Bekijk ons ruim aanbod fitness

And so you relax@home

Professioneel advies voor wellness@home: sauna, hamam, fitness, massagebad, infrarood, ...

ik wens een afspraak

Producten in de kijker

Life IC5 Indoor Cycle

Fitness

Watt-rate-vermogensmeter: Toont een exacte meting in watt van de gebruikersinspanningen. Deze precisie wordt bereikt via een positioneringssensor die de weerstand meet die wordt toegepast op het magnetische remsysteem.

Het ingebouwde lcd-scherm kan op aanvraag worden geleverd met een achtergrondverlichtingsfunctie. Vijf aanraakgevoelige sensorknoppen staan borg voor een snelle en intuïtieve bediening. Een led-indicator boven het scherm geeft sporters de optie om Coach By Color toe te passen.

Onderhoudsvrije technologie biedt een substantieel weerstandsbereik. De verticale hendel geeft de gebruiker voelbare feedback en maakt snelle aanpassing mogelijk. De hendel bevindt zich direct onder de handgrepen en is dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle rijposities.

De poly-V-aandrijfriem vergt slechts beperkt onderhoud, verbetert de traptechniek, maakt herstelmomenten mogelijk die minder op momentum zijn gebaseerd, zorgt ervoor dat de renner efficiënt kan trainen en werkt vrijwel geruisloos.

De Q-factor (de afstand tussen de voeten van een sporter wanneer deze met de voeten in de pedalen op de bike zit) is 155 mm, waardoor de IC5 comfortabel zit en meer aanvoelt als een echte racefiets. Het resultaat is extra comfort en efficiëntie bij elke pedaalslag.

De indoorbike kan op vier manieren worden aangepast (hoogte van het zadel, positie van het zadel, hoogte van de handgrepen, positie van de handgrepen) en zo perfect worden afgestemd op iedere fietser. Dankzij de in de handgrepen geïntegreerde technologie die de gebruiker assisteert, gaat het afstellen soepel en eenvoudig.

  • Max. gebruikersgewicht: 150kg
  • Gewicht: 51kg
  • Afmetingen: 132x52x120cm (LxBxH)
  • WattRate-computer met LCD Scherm
  • Bluetooth en ANT+
  • Tandwielverhouding: 1:10
  • Q-factor: 155cm
Bekijk product
IC520 Indoor20 Cycle 7
€ 1.895
Glow Kortrijk toonzaal binnenkoer parking_banner.jpg

Wij zijn open. Welkom!

Wij zijn vandaag open op afspraak en van 13u30 - 18u. Met of zonder afspraak ben je van harte welkom in onze showroom. We staan jou graag bij met advies, tips of hulp om thuis verder te genieten van jouw eigen wellnessmoment.

Gentsesteenweg 1 - 8500 Kortrijk

Openingsuren

MaandagOp afspraak13u30 - 18u
Dinsdag9u - 12u13u30 - 18u
Woensdag9u - 12uOp afspraak
Donderdag9u - 12u13u30 - 18u
Vrijdag9u - 12u13u30 - 18u
Zaterdag10u - 17uDoorlopend open
ZondagGesloten

Nieuws & evenementen

Eigen productie en service

Versterking gezocht!

06/12/2019

Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken? Heb je een passie voor hout of elektro, dan zit hier misschien wel de job van jouw dromen op jou te wachten.

Stuur ons een mailtje met korte motivatie en cv. En we spreken snel eens af om elkaar te ontmoeten. Tot dan!

Girl 2931287 1920

Openingsuren eindejaar

05/12/2019

maandag 23/12 OPEN in namiddag
dinsdag 24/12 tem donderdag 26/12 : GESLOTEN
vrijdag 27/12 : OPEN
zaterdag 28/12 : OPEN
zondag 29/12 : GESLOTEN
maandag 30/12 : GESLOTEN
dinsdag 31/12 : GESLOTEN
woensdag 1/01 : GESLOTEN
donderdag 2/01 : OPEN

Contact
Brochure
Brochure

Glow brochure voor maatwerk, sauna, hamam

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen wellness? Wil jij meer weten over ons maatwerk? Het zijn de kleinste details die ons onderscheiden, vraag ons inspiratieboek aan en ontdek het zelf.

Heb je ook een realisatie van Glow die je wil delen in ons fotoboek? Stuur ons jouw gegevens en we maken een afspraak om enkele foto’s te komen nemen.

Vraag de brochure aan
Samenwerking
Samenwerking

Samenwerken aan een project?

We merken dat de vraag naar wellness@home via diverse kanalen tot bij ons komt. Dat kan rechtstreeks door de bouwheer, maar evenwel via architect, interieurarchitect, tuinarchitect, zwembadbouwer. Ook als professional kan je rekenen op de kennis en vele jaren ervaring van Glow Wellness voor de uitvoering van jouw wellness project.

Als partner staan we jou graag bij met deskundig advies en denken we actief mee bij de inrichting van het project. Idealiter worden we van bij de start betrokken zodat er in de plannen rekening kan worden gehouden met technische voorzieningen voor sauna, stoombaden, infraroodcabines of jacuzzi's.

Contacteer ons als jouw partner bij het uitbouwen van een uniek en perfect wellness project.

Vraag de samenwerking aan

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info