Glow
Glow fitness en wellness

Nieuwsbericht

BEAUTY LOOK wordt GLOW

Straks ziet de Gentsepoort in Kortrijk er een tikkeltje anders uit. Want op de prachtige gevel van het herenhuis prijkt vanaf 25 oktober niet langer de naam Beauty Look, maar wel GLOW.

Zaakvoerders blijven Luc Braet en Stephanie Vanderougstraete, fabrikant van sauna’s, jaccuzi’s en fitnesstoestellen. Ter gelegenheid van deze naamsverandering organiseert GLOW op 28 en 29 oktober een groots opendeurweekend waar in primeur nu ook de revolutionaire ‘SWIMSPA’ van het Amerikaans topmerk HOT SPRING te bewonderen valt.

Iedereen kent het huis aan een van de belangrijkste toegangspoorten van Kortrijk. Het statige pand was van 1923 tot 1960 de thuishaven van brouwerij Sint-Arnold. Nu kan je er terecht voor sauna’s, jacuzzi’s en fitnesstoestellen. Al denken mensen vaak dat het om een winkel gaat die in schoonheidsproducten handelt.

Luc Braet: “Eigenlijk worstelen we al lang met onze naam. Beauty Look was niet alleen veel te lang als naam, bovendien werden we te vaak geassocieerd met schoonheidszorg.Wij zijn al sinds 1994 fabrikant en verdeler van sauna’s, jacuzzi’s en fitnesstoestellen. Onze klanten zijn zowel particulieren als professionals uit West- en Oost-Vlaanderen."

Met de nieuwe naam GLOW - letterlijk vertaald: ‘stralingswarmte’ - leggen Luc en Stephanie de link met de rode draad doorheen hun aanbod: innerlijke rust. Bij Glow maak je een reis van duister naar licht, van koud naar warm, van inspanning naar ontspanning. Van stress naar warme gloed. Een reis doorheen verschillende culturen, met diverse methodes en altijd éénzelfde resultaat: rust.

Beleving staat centraal in alles wat Stephanie en Luc doen. En daar biedt het schitterende pand verrassend veel mogelijkheden toe.

Stephanie Vanderougstraete: “Heel wat mensen zijn zeer verrast als ze een bezoek brengen aan onze showroom. Van buitenaf is het misschien niet zo zichtbaar, maar achter onze gevel schuilt een authentieke showroom van meer dan 600 m2 en een ruime parking. Ook dit willen we met GLOW meer in de kijker zetten: een plek van rust op nochtans een van de drukste verkeerspunten van de stad” 

En het moet gezegd: pas als je door de poort de parking van Glow binnenrijdt, wordt de historische grandeur van het gebouw duidelijk. De torenvormige showroom is nog een stille maar prachtige getuige van de vroegere brouwerij Sint Arnold.

Ter gelegenheid van de naamsverandering nodigen Luc en Stephanie iedereen uit naar hun opendeurweekend op 28 en 29 oktober.

Eén van de eyecatchers tijdens de opendeurweek wordt ongetwijfeld de (tijdelijke) aanwezigheid van een revolutionaire ‘SWIMSPA’ van Endless Pools.

De Endless Pools® fitness-systemen combineren de revolutionaire Endless Pools-tegenstroom met een optionele onderwaterloopband, roeisysteem, krachttrainingsmogelijkheden en ontspannende hydrotherapie.

Zwemspa of fitness-systeem?

Luc Braet: “Waarom zou u uzelf beperken tot zwemmen of baden terwijl waterfitness zoveel meer voordelen en niet- belastende mogelijkheden biedt? Schakel eenvoudig tussen zwemmen en lopen, wandelen met weerstand of ontspannen in het jacuzzi-gedeelte. Daarom is dit meer dan een zwemspa; het is een waterfitness-systeem met eenvoudige lichaamsoefeningen die elkaar aanvullen, zodat u uw wellness-doelstellingen moeiteloos bereikt. Bovendien zal hydrotherapie uw lichaam helpen verjongen na elke trainingssessie. Dat is wat een fitness-systeem doet."