Cart

Glow

Bestel online

We houden graag persoonlijk contact, maar buiten de openingsuren kan je steeds terecht op onze online shop. Contacteer ons gerust voor advies of bij vragen.

Bekijk ons aanbod

We houden afstand maar blijven bereikbaar!

Zoals vele handelszaken zullen wij ook tem 5/04/2020 gesloten zijn MAAR we blijven bereikbaar achter onze gesloten poort. Klik hier om meer te weten over onze werking tijdens deze periode.

Contact

Producten in de kijker

Glow Kortrijk toonzaal binnenkoer parking_banner.jpg

Wij zijn gesloten. Vanaf maandag terug welkom!

Momenteel zijn we gesloten, maar kom maandag gerust langs. Voor dringende zaken kan je alvast een mailtje sturen. We streven ernaar om jou zo snel als mogelijk te antwoorden.

Gentsesteenweg 1 - 8500 Kortrijk

Openingsuren

MaandagOp afspraak13u30 - 18u
Dinsdag9u - 12u13u30 - 18u
Woensdag9u - 12uOp afspraak
Donderdag9u - 12u13u30 - 18u
Vrijdag9u - 12u13u30 - 18u
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Nieuws & evenementen

FACEBOOK post GLOW

Batibouw promo's!

15/02/2020

Naar aanleiding van Batibouw mooie promoties op al onze jacuzzi's. Nog tot en met 15/03/2020, kom daarom zeker eens langs in onze toonzaal te Kortrijk!

Batibouw 2020
Eigen productie en service

Versterking gezocht!

06/12/2019

Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken? Heb je een passie voor hout of elektro, dan zit hier misschien wel de job van jouw dromen op jou te wachten.

Stuur ons een mailtje met korte motivatie en cv. En we spreken snel eens af om elkaar te ontmoeten. Tot dan!

Freshwater Hot Spring Highlife Vanguard 2019 Woman relaxing 01 min 800x600

Zachter water met freshwater zoutsysteem

07/10/2019

Minder tijd en zorgen voor onderhoud, minder chemicaliën, minder waterverspilling.

Nieuw FreshWater™-zoutsysteem
Brochure
Brochure

Glow brochure voor maatwerk, sauna, hamam

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen wellness? Wil jij meer weten over ons maatwerk? Het zijn de kleinste details die ons onderscheiden, vraag ons inspiratieboek aan en ontdek het zelf.

Heb je ook een realisatie van Glow die je wil delen in ons fotoboek? Stuur ons jouw gegevens en we maken een afspraak om enkele foto’s te komen nemen.

Vraag de brochure aan
Samenwerking
Samenwerking

Samenwerken aan een project?

We merken dat de vraag naar wellness@home via diverse kanalen tot bij ons komt. Dat kan rechtstreeks door de bouwheer, maar evenwel via architect, interieurarchitect, tuinarchitect, zwembadbouwer. Ook als professional kan je rekenen op de kennis en vele jaren ervaring van Glow Wellness voor de uitvoering van jouw wellness project.

Als partner staan we jou graag bij met deskundig advies en denken we actief mee bij de inrichting van het project. Idealiter worden we van bij de start betrokken zodat er in de plannen rekening kan worden gehouden met technische voorzieningen voor sauna, stoombaden, infraroodcabines of jacuzzi's.

Contacteer ons als jouw partner bij het uitbouwen van een uniek en perfect wellness project.

Vraag de samenwerking aan

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info