Cart

WaterGrinder

Watergrinder esche ash 1
WaterGrinder-es

In de zeilsport is het de taak van de Grinder om de wind in beweging om te zetten door zo snel als mogelijk het zeil te hijsen. De Grinders doen het zware werk aan boord en zijn vergelijkbaar met topsporters. Met hun spierkracht en uithoudingsvermogen bewegen ze de lieren en hijsen zo de zeilen op de zeewaardige jachten in de juiste positie. De huidige en moderne manier om dit te doen is door middel van het klassieke handwiel.

De WaterGrinder traint armen, schouders, borst, buik en de gehele rug. Jouw ruggengraat en gewrichten van het bovenlichaam zullen de juiste beweging en belasting krijgen die nodig zijn voor het opbouwen van een dagelijkse veerkracht.

De houten zitting van de WaterGrinder kan aan beide zijden en op 3 verschillende hoogten worden geplaatst. Hij kan ook in een staande positie zonder zitting gebruikt worden.

De verstelbare voeten van de WaterGrinder zijn gebogen zodat rolstoelgebruikers het toestel ook kunnen gebruiken. Ze zijn gemaakt van gepoedercoat staal en kunnen enkele centimeters in hoogte worden versteld om een constante stabiliteit te garanderen.

De prestatiemonitor kan naar weerszijden van de machine worden gedraaid en is via een touchscreen eenvoudig te bedienen.

Afmeting: 110 x 80 x 120 cm
Gewicht: 60 kg

Kies hier de gewenste uitvoering
Showroommodel
€ 1.499 € 1.349 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan (Enkel voor architecten)

Technische fiche aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info