Winkelmandje

Spirit Elliptical XE195

XE195 1
Spirit Elliptical XE195

KINETISCHE ENERGIE: Bij Spirit wordt de aandacht vooral gericht op de kinetische energie op het pedaal. Rekening houdend met het gewicht van het vliegwiel, de schijfdiameters, de riemlengte en de riemspanning, hebben zij de ideale formule ontwikkeld voor een vlotte start en finish tijdens elk pedaalbeweging.

VERSTELBARE PEDALEN: de pedalen zijn voorzien van drie verstelhoeken. Trek simpelweg aan de hendel aan de achterzijde van de pedaal en stel in van nul tot 5-10 graden. Deze exclusieve functie is te vinden op onze XE395 crosstrainer.

2 INCH Q-FACTOR: Alle Spirit Fitness crosstrainers zijn voorzien van een 2inch Q-Factor. De Q-factor is de afstand tussen de binnenzijde van de pedalen. Het minimaliseren van de ruimte tussen de pedalen, zal uw lichaam in een meer ergonomisch positie plaatsen. Deze positionering zorgt voor een beweging die dichter bij het lopen/rennen staat.

DE 2 GRADEN VERSCHIL: Een belangrijk punt is de afstand tussen de pedalen. Een kleine afstand resulteert in een meer natuurlijkere houding, een betere krachtoverbrengingen minder kniebelasting. Daarnaast zijn de pedalen twee graden naar binnen gekanteld om de rit comfortabeler te maken. Twee graden klinkt misschien niet veel, maar dit kleine, maar cruciale detail onderscheidt Spirit Fitness van zijn concurrenten.

SPIRIT FIT APP: De nieuwe SPIRIT FIT app is ontworpen om uw trainingsgegevens te controleren en vast te leggen door middel van een geïntegreerde Bluetooth 4.0 module die compatibel is met de meeste iOS en Android mobiele apparaten. Download de applicatie, maak een account, koppel het aan uw SPIRIT fitnessapparatuur en u kunt meteen aan de slag. De SPIRIT FIT APP communiceert ook met Fitbit, iHealth, RECORD, MapMyFitness, MyFitnessPal en andere open source training-apps. Zo kunt u blijven trainen met uw vertrouwde fitnessapps.

SPIERACTIVATIE: Het is belangrijk om te weten welke spiergroepen tijdens de training het meest gebruikt worden. Wanneer je op een SPIRIT fiets traint, gebruikt je jouw hamstring, quad, kalf, pec en bil- en armspieren. De LED-verlichting in de console toont aan hoe zwaar jouw spieren belast worden: groen staat minimale belasting, amber voor medium belasting, en rood voor een zware belasting. Gebruik deze snelle referentie om jezelf uit te dagen tijdens de training.

MUZIEK & AIRCONDITIONING: De meeste consoles zijn voorzien van een set luidsprekers. Sluit jouw MP3-speler of mobiele telefoon aan (adapterkabel meegeleverd) en je kan genieten van jouw favoriete muziek om net een stapje verder te gaan. En in de meeste consoles hebben wij eveneens een draaibare ventilator geplaatst, zo blijft je fris tijdens de training.

  • De soepele 51 cm paslengte is de optimale lengte voor maximaal gebruikscomfort.
  • Het railsysteem zorgt voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht.
  • De voetpedalen van de XE195 staan 2° naar binnen gekanteld en verminderen zo de belasting op de enkels en knieën.
  • De constructie steunt via 6 punten op de vloer wat ervoor zorgt dat de crosstrainer stabiel staat tijdens het trainen.
  • De verstelbare consolehoek, het geïntegreerde leesrek en de ventilator bieden extra comfort.
  • Contact en draadloze hartslagmeting maken uw training effectiever (borstband niet inbegrepen).

Kenmerken:

  • Afmetingen LxBxH: 178x56x166 cm
  • Gewicht 77kg
  • Max. gebruikersgewicht: 150kg
€ 1.395 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info