Cart

Xterra Crosstrainer FS4.0

FS40 8
Xterra Crosstrainer FS4.0

ERGONOMISCH ONTWERP: Tijdens het sporten op onze crosstrainers zult u snel de uitzonderlijke ergonomische details opmerken; zoals de 2 graden binnenwaarts gekantelde voetpedalen, die de druk op knieën en enkels verminderden en de correctie positie van het dual-action stuur, dat uw polsen in een neutrale positie houdt.

MUSIC ENTERTAINMENT SYSTEEM: De XTERRA crosstrainers omvatten luidsprekers en een audio-aansluiting, zodat u kunt luisteren naar uw favoriete muziek via mp3-speler of telefoon. Om u gehydrateerd te houden tijdens uw training, krijgt u op de koop toe een efficiënt geplaatste flessenhouder.

HELDER LCD-SCHERM: Onze crosstrainers hebben een helder blauw verlichte LCD-scherm. Het scherm toont alle belangrijke trainingsgegevens zoals tijd, snelheid, calorieën, afstand, tpm, watt, hartslag enz. Ze zijn ook voorzien van een zeer helder matrixdisplay met 20 profielsegmenten, dat u toelaat de intervaltijden aan te passen, een functie die u niet snel bij gelijkaardige toestellen zult aantreffen.

  • U kunt de weerstand aanpassen met behulp van druktoetsen voorzien in de onderste handgrepen.
  • De voetpedalen van de XTERRA FS4.0 staan 2° naar binnen gekanteld waardoor de belasting op de enkels en knieën wordt verminderd.
  • De crosstrainer is voorzien van een railsysteem wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht.
  • De XTERRA FS4.0 is uitgerust met een helder blauw verlicht LCD-scherm om u te informeren over snelheid, calorieverbranding, tijd, afstand, hartslag, en andere belangrijke informatie die u nodig heeft om op koers te blijven.
  • Dit toestel is uitgerust met een audioaansluiting, waardoor u met behulp van uw telefoon of mp3 speler via de luidsprekers naar uw favoriete muziek kunt luisteren.
  • Met de transportwieltjes verplaatst u eenvoudig uw crosstrainer naar eender welke ruimte.
€ 895 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan (Enkel voor architecten)

Technische fiche aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info