Winkelmandje

Technogym Bike Forma

Techno Gym Bike Forma
Technogym Bike Forma

Eenvoudige en doeltreffende cardio

De BIke Forma hometrainer combineert ergonomie en innovatieve, handige functies met een geweldig functioneel design. Wat resulteert in eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen voor zowel de pro als de thuisgebruiker. Afvallen, conditie opbouwen en fitter worden? Uw fitnessdoelen halen wordt makkelijker op de Bike Forma.

Intuïtief display: het matte display met QR-code maakt uw trainingservaring intuïtief. Kies eenvoudig uw training en vul via het toetsenbord aan. De LED-wijzerplaat helpt u de voortgang van uw prestaties te controleren tijdens de training.

Onmiddellijke hartslagmeting: de interactieve hartslagfunctie wordt geactiveerd zodra u de handpalmen op de handsensoren plaatst.

Forma Training link connects: dankzij de optionele Bluetooth Forma Training Link verbindt u uw mobiele apparaten met alle Forma toestellen. Door de Forma Training App te downloaden, registreert u trainingsgegevens en krijgt u toegang tot uw favoriete inhoud. De Forma Training Link wordt apart verkocht, mobiele apparaten niet inbegrepen.

Ideale pedaalstand: de pedalen zijn dicht bij elkaar geplaatst om een meer realistische fietservaring te bieden.

Ideale fietspositie: Bike Forma biedt drie fietsposities om aan uw specifieke behoeften te voldoen: standaard, stadsfiets en racefiets. De ingebouwde elleboogsteunen verbeteren uw rijcomfort in de racepositie.

showroommodel
€ 2.290 € 2.090 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info