Cart

NOHrD WeightWorkx

WeightWorkx esche ash 1
WeightWorkx es kunstleer

Het NOHrD krachtstation Weight Workx is een compact krachtstation voor thuis met een geraffineerd design.

De fitnesstoren Weight Workx biedt veel trainingsmogelijkheden en neemt weinig plaats in beslag. Het NOHrD krachtstation heeft ingeklapt minder als een vierkante meter nodig.

Naast de vele opties voor jouw krachttraining heeft het NOHrD krachtstation Weight Workx een bijkomend sterk voordeel tegenover andere krachtstations : het ziet er gewoon fantastisch uit. De combinatie van hout en kunstleer met de 14 gewichtsblokken van elk 5 kg past perfect in iedere woonomgeving.

  • De stangen zorgen voor een stevige grip tijdens kracht-, coördinatie- en rekoefeningen.
  • De vier poten zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het toestel altijd stevig staat zelfs met een enigszins ongelijke ondergrond.
  • De onderste kabel wordt geleid door een zwenkbare katrol. Zo worden de oefeningen altijd soepel uitgevoerd ongeacht de richting.
  • De gewichtstapel is aan de achterkant goed toegankelijk en eenvoudig in te stellen door middel van de meegeleverde (magnetische) steekpin.
  • De zitting is in 2 posities te plaatsen en wordt door middel van een meegeleverde stang vastgezet.
  • De uitklapbare bovenarm wordt stevig gefixeerd in de daarvoor bestemde uitkepingen in het frame. De arm is onder andere geschikt voor pull-ups en belastbaar tot wel 120kg.
Kies hier de gewenste uitvoering
€ 1.995 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info