Cart

Ligfietsen

Technogym Recline Forma

Fitness

Recline Forma ondersteunt een veilige opwarming en een goede bescherming van de rug en bloeddoorstroming. De buikspieren worden in de zitpositie gestimuleerd dankzij de comfortabele zitting met de ergonomische rugleuning. De zitting is verstelbaar, afhankelijk van uw beenlengte. Met zijn moderne en functionele design is deze hometrainer een aanwinst voor elke thuisgym.

Eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen: Forma Line biedt met Recline Forma een hometrainer met handige, eigentijdse functies en een functioneel, fraai design. Geschikt voor zowel de professionele als de thuissporter die een matige, maar doeltreffende cardiovasculaire activiteit willen beoefenen.

Entertainment Support: Plaats uw tablet op het console en activeer het Entertainment Support. De comfortabele zitpositie garandeert een optimaal zicht op het scherm.Het Constant Pulse Rate-systeem (CPR) volgt uw hartslag, zichtbaar op het scherm, en de hometrainer past automatisch de snelheid en weerstand hierop aan. Dit biedt u een realtime, constante en effectieve cardiotraining. De handsensoren of borstband registreren uw hartslag zodat u altijd gezond en veilig traint.Alle cardio-apparatuur van Technogym is ontworpen met dezelfde professionele biomechanica als de cardioapparaten die zijn ontwikkeld voor sportscholen en gebruikt worden door pro's. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en een kwaliteitsgarantie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare, gecontroleerde en optimale training waarmee uw fitnessdoelstelling gehaald kan worden.

  • Afmetingen: 160x60x129cm (LxBxH)
  • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
  • Moeilijkheidsniveaus: 1 - 12
  • Gewicht toestel: 81 kg
Bekijk product
Recline forma hero 2
€ 2.790 € 2.232

Technogym Recline Personal

Recline Personal is een perfecte balans tussen prestatie, aantrekkingskracht, ergonomie en design.

Comfort en ergonomie

Recline Personal staat garant voor een maximum aan comfort dankzij zijn ergonomische functies. De Vitra-stoel is in hoogte aanpasbaar zodat u de juiste houding kunt aannemen en altijd een goede rugondersteuning krijgt. De specifieke positie van het display is zorgvuldig specifiek bestudeerd zodat u steeds de juiste positie kunt aannemen. Bovendien ligt elke instelling binnen handbereik waardoor uw houding op elk moment correct is en u de training niet hoeft te onderbreken om aanpassingen uit te voeren.

Design en aandacht voor details

Recline Personal is ontwikkeld door Technogym in samenwerking met Antonio Citterio’s bekende designfirma. Recline Personal is een uniek product, een echt design meubelstuk dat perfect in uw interieur past. Glas, aluminium en staal worden verfijnd door hun speciale verwerkingstechnieken.

Het displayglas is getemperd voor een grotere duurzaamheid en veiligheid. Het aluminium is gegoten, wat het tegelijkertijd lichter en ook steviger maakt, terwijl het handpolijstproces Recline Personal een uniek hoogtechnologisch aspect verleent.

Prestaties en entertainment

Recline Personal past bij alle gebruikers en alle soorten oefeningen van geavanceerde training tot matige cardioactiviteit. Met Recline Personal kunt u altijd zeker zijn van training op de juiste intensiteit: met de handsensoren op de handgrepen en de telemetrische borstband kunt u uw hartslag constant in de gaten houden.

Bovendien is training op Recline Personal leuk met de nieuwste UNITY 3.0 software op groot HD-ready touchscreen in gehard glas: u kunt surfen op internet, muziek beluisteren, gesimuleerde buitenroutes kiezen, vrienden bellen via Skype en nog veel meer.

Personal line

Innovatie, technologie en design zijn gemeenschappelijke kenmerken van alle Personal-producten. Door de samenwerking tussen Technogym en Antonio Citterio is de Personal Line een echt meesterstuk, gemaakt uit verfijnde materialen die worden verwerkt met Italiaans vakmanschap. Personal line bestaat uit loopbanden en andere cardioapparatuur zoals Run Personal, Recline Personal en Cross Personal. Kinesis Personal in zijn verschillende uitvoeringen is de ideale oplossing voor functionele training terwijl Power Personal uw krachttraining boost.

Max. gebruikersgewicht: 180 kg

Bekijk product
Recline Personal Still Life
€ 9.750

Maatwerk troef

Glow Kortrijk toonzaal hottub wood

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info