Winkelmandje

Xterra Recumbent bike SB2.5

SB25 Product Only
Xterra Recumbent bike SB2.5

De Xterra Fitness SB2.5 ligfiets is ideaal voor gebruikers die gewicht willen verliezen of fit willen blijven. Dit toestel biedt u het comfort en de ondersteuning die u nodig hebt. De SB2.5 heeft een makkelijke instap en een goed gevoerde zit dat u veel steun zal geven.

De poly V-riem, samen met het 10 kg zware vliegwiel, zorgen voor een geruisloze rit. De 24 weerstandniveaus in combinatie met 24 programma's bieden een frisse en uitdagende training. Het dubbele LCD-scherm toont al uw relevante trainingsgegevens. Verder is het display voorzien van een luidspreker en via een AUX aansluiting kan u genieten van uw favoriete muziek tijdens de training.

  • De XTERRA ligfiets SB2.5 heeft een ergonomisch gevormde, verstelbare zit en een grote rugleuning die voor een natuurlijke zithouding zorgen.
  • Het 10 kg zware vliegwiel creëert een vloeiende beweging en vermindert de druk op uw knieën en heupen.
  • De XTERRA UB2.5 heeft een duurzaam stalen kader en is vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen.
  • De 24 weerstandniveaus en 24 programma's bieden een frisse en uitdagende training.
  • Het dubbele LCD-scherm toont alle belangrijke trainingsgegevens terwijl u naar uw favoriete muziek kan luisteren via de ingebouwde audio-ingang en luidsprekers.
€ 595 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info