Cart

Loopbanden

Horizon Paragon X

Fitness

Met de Horizon Loopband Paragon X kunnen zowel beginners als ervaren sporters optimaal trainen. De loopband heeft een snelheid tussen de 0.8 en 20 km en een stijgingspercentage tussen de 0 en 15%, zodat je je trainingsniveau in je eigen tempo op kan bouwen. De snelheid en het stijgingspercentage kan je instellen met sneltoetsen op de armleuning. Met de 20 trainingsprogramma's kan je afwisselend en doelgericht trainen en op de trainingscomputer kan je bijhouden hoe je er qua training voorstaat. Om er zeker van te zijn dat je in het juiste hartslagbereik traint kan je je hartslag tijdens de training meten met de handsensoren op de loopband of een optioneel verkrijgbare borstband. Voor extra comfort is de Horizon Loopband Paragon X uitgerust met een PC-interface, zodat je tijdens de training je favoriete film of serie kan kijken en de trainingstijd voorbij vliegt en een opklapmechanisme en transportwieltjes, zodat je de loopband na de training makkelijk kan verplaatsen en ruimtebesparend op kan bergen. Ga voor een optimale cardiotraining met de Horizon Loopband Paragon X.

Technische gegevens:

DC-Motor: 3.25 PK constant vermogenLoopoppervlak: 153 x 56 cmLoopmat: 2.2 mmsnelheid: 0.8 - 20 km/hStijgingspercentage: 0 - 15 %Max. gebruikersgewicht: 159 kgAfmeting opgesteld: (L) 206 cm x (B) 97 cm x (H) 147 cm Afmeting ingeklapt: (L) 114 cm x (B) 97 cm x (H) 181 cmTrainingscomputer:Weergave: trainingstijd, afstand, snelheid, Stijgingspercentage, hartslagWeergave van het trainingsprofiel met LEDAantal trainingsprogramma's in totaal: 20, daarvan Gebruikerspecifiek: 2, hartslaggestuurd: 21 directe keuzetoetsen voor snelheid 1 directe keuzetoetsen voor stijgingUitrusting:Hartslagmeting: handsensoren (standaard), borstband (optioneel verkrijgbaar)Borstband voor draadloze hartslagmeting optioneel verkrijgbaarHRS-sturing: instelling van de snelheid en Stijgingspercentage vanaf de armleuningExtra comfort, standaard uitrusting: transportwieltjes, inklapbaar, PC-interfaceCompact en modern designBluetooth-interfaceSnelkeuzetoetsen in de leuningen voor snelheids- en hellingsinstellingenUitgerust met het beproefde Johnson Drive-systeemInnovatief luchtkussensysteem (AirTrain Technology)

Bekijk product
HZ19 Paragon X hero
€ 2.299 € 2.069

Technogym Run Personal

Run Personal-technologie maakt uw trainingservaring leuker en connected dankzij de nieuwste UNITY 3.0. software. Met zijn tabletachtige werkwijze biedt UNITY oneindige entertainmentmogelijkheden: Tv, Skype, internet, spelletjes en een grote selectie van gepersonaliseerde trainingsprogramma's. Naast de unieke MyRunning Logbook-app kan u op de loopband uw favoriete routes simuleren dankzij mobiele apps of draagbare trackingapparaten.

RUN PERSONAL is uitgerust met een reuzegroot HD-ready touchscreen in gehard glas en geïntegreerde hi-fi luidsprekers. Zo is de kwaliteit van uw content op elk moment gewaarborgd.Run Personal, ontworpen door Antonio Citterio en Toan Nguyen, is gemaakt van gepolijst aluminium, zacht kunststof en glas waardoor zijn elegante lijnen beter uitkomen: RUN PERSONAL is een echte eyecatcher in de ruimte waarin hij wordt geïnstalleerd.Technologie en design vormen de kern van Run Personal, een loopband die garant staat voor uitstekende trainingsprestaties.RUN PERSONAL is gemaakt voor zowel beginners als professionals. De geruisloze motor is ideaal voor elk type training, van rustig wandelen tot uiterst intensieve marathontraining (piekvermogen: 4 pk). De hellingshoek kan u aanpassen tot tot 15% om trainingen op een heuvel te simuleren. Dit terwijl het loopoppervlak breed is en bovendien voorzien werd van schokdempers voor uw comfort.Training op een hoger niveau vraagt om meer veiligheid. Daarom is de loopband voorzien van greephendels, antislipranden en een noodstopknop. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij de Run Personal-joystick de snelheid en helling regelen zonder hun trainingspositie te verlaten. Tot slot kunt u ook uw hartslag bewaken met de handsensoren op de centrale handgreep en de telemetrische borstband. RUN PERSONAL is ideaal voor uw cardio en perfect als u gewicht wil verliezen door versteviging en versterking van uw benen: dit alles is mogelijk met een hoogtechnologische loopband.

  • Uniek design
  • Geruisloze 4 PK motor
  • Snelheid 0,4 km/u tot 18 km/u
  • Breed loopoppervlak: 145 x 510 cm (LxB)
  • Betrouwbaar en veilig
  • Afmetingen: 201 x 80 x 147 cm (LxBxH)
  • Gewicht toestel: 170 kg
  • Max. gewicht van gebruiker: 160 kg
Bekijk product
Run Personal Still Lateral
€ 13.500

Maatwerk troef

Glow Kortrijk toonzaal hottub wood

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info