Cart

Sole F63

Sole F63 1
Sole F63

De Sole Fitness loopband F63 wordt beschouwd als "de meest kwalitatieve loopband in zijn prijsklasse". Sole Fitness staat bekend voor het bouwen van kwalitatieve loopbanden met de allerbeste onderdelen en deze F63 is dan ook geen uitzondering.

De sterke, 3.0 PK motor levert uitdagende snelheden tot 20 km/u en 15 hellingsniveaus.

De F63 heeft tien trainingsprogramma's, waaronder gerichte cardiotraining en hartslagprogramma's.

De loopband kan worden opgeklapt en vergrendeld wanneer deze niet in gebruik is. Andere veiligheidskenmerken van de F63-loopband zijn een grote stopschakelaar, een startsnelheid van slechts 1 km/u en een lage motorkap die niet in de weg zit.

De F63 is uitgerust met Bluetooth-technologie waarmee gebruikers trainingsfeedback van hun loopband naar een Android- of Apple-smartphone kunnen opnemen en volgen op de gratis SOLE FITNESS APP. Ook is er de mogelijkheid om deze kunnen overzetten naar andere compatibele fitnessapps.

Dit model bevat een geïntegreerde tablethouder waarmee u tijdens de training naar uw favoriete programma kunt kijken of uw trainingsroutines kunt volgen. Luister naar muziek via de Bluetooth 3.0 luidsprekers vanaf elk ingeschakeld apparaat of sluit het apparaat aan via de meegeleverde hulpkabel. En laadt via de USB-poort uw smartphone op terwijl u aan het trainen bent.

€ 1.495 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info