Cart

Roeitoestellen

First Degree Neptune Challenge AR plus

Fitness

De Neptune Challenge AR is ontworpen om de intensieve thuissporter op het gebied van de roeien, de mogelijkheid te bieden om te trainen op een roeier met waterweerstand tegen een aantrekkelijke prijs!

Waterweerstand komt het dichts bij de weerstand die u op het water heeft. Deze roeitrainer maakt daarnaast gebruik van enkel duurzame onderdelen die als zeer comfortabel en stabiel worden ervaren.

Het gepatenteerde weerstand-systeem van de Neptune Challenge AR zorgt ervoor dat u het water in de tank niet meer aan hoeft te passen. Door een simpele draai aan de gele knop kunt u eenvoudig de weerstand aanpassen. Met het weerstand-systeem van de Neptune Challenge AR heeft u de meest natuurlijke roeibeweging die probleemloos zwaarder en lichter te verstellen is!

De ongeëvenaarde verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt ervoor dat de Neptune Challenge AR op de consumentenmarkt een zeer gewilde roeitrainer is. Deze fraaie roeitrainer geeft u de mogelijkheid om de kwaliteit van een professionele roeitrainer tegen een betaalbare prijs bij u in huis te hebben.

Deze roeitrainer is in zijn totaliteit rechtstaand op te bergen waardoor de benodigde ruimte slechts 51 cm x 53 cm bedraagt. Ook is de Neptune Challenge AR eenvoudig te verplaatsen door middel van de transportwielen.

Het overzichtelijke display van de Neptune Challenge AR toont uw getrainde tijd, het aantal slagen per minuut, uw calorieverbruik en het tempo dat u roeit op de roeitrainer.

Bekijk product
Neptune Challenge AR Plus 04
€ 899

First Degree Pacific Challenge AR plus

De Pacific Rower Challenge AR is een comfortabele en rijk uitgeruste roeitrainer die geschikt is voor verschillende trainingsdoeleinde.

De intensieve thuissporter zal met deze sterke roeitrainer veel sportplezier beleven. Het sportplezier wordt mede veroorzaakt door het fantastische waterweerstand systeem van de Pacific Rower Challenge AR dat zorgt de meest natuurlijke roeibeweging.

Trainen op waterweerstand is zonder twijfel het meest natuurlijke weerstand-systeem. Niet alleen is een waterweerstand systeem geruisloos, ook zorgt het voor de meest natuurlijke beweging. Het waterweerstand systeem van de Pacific Rower Challenge AR geeft door het vernieuwde schoepenrad met drie bladen een optimale en comfortabele beweging. Door middel van een simpele draai aan de gele knop is de waterweerstand ook nog eens eenvoudig te verhogen of te verlagen.

Het uitgebreide display van de Pacific Rower Challenge AR heeft de mogelijkheid om verscheidene trainingsresultaten tegelijkertijd te tonen:

  • Tijd
  • Afstand
  • Watt
  • Slagen per minuut
  • Calorieën
  • Tijd laatste 500 meter

De Pacific Rower Challenge AR is uit enkel kwaliteitsmaterialen opgebouwd. Voorbeelden van deze kwaliteitsmaterialen zijn de aluminium rail die helemaal uit aluminium bestaat, de kogel gelagerde rollers en het comfortabele zitje. Ook zijn de voetsteunen van de Pacific Rower Challenge AR verstelbaar zodat u in de meest optimale houding kunt trainen. Het waterreservoir is van duurzaam polycarbonaat gemaakt.

Het opbergen van de Pacific Rower Challenge AR kan eenvoudig en is zeer ruimtebesparend. Rechtstaand kost deze roeitrainer slechts 51 cm x 53 cm aan ruimte. Verplaatsing kan door middel van de transportwielen.

Bekijk product
Pacific Challenge AR Plus 04
€ 999

WaterRower Original es/eik/beuk

Fitness

De WaterRower Original of WaterRower Classic zijn vervaardigd met kwalitatieve materialen en garanderen topkwaliteit tot in het kleinste detail. De Original Serie is een dubbel-rail roeitoestel uit massief hout.

De watertank: regelt de weerstand van het roeien. Het weerstandsniveau is afhankelijk van de kracht en snelheid van de roeier. Hoe harder/sneller men roeit, hoe meer weerstand wordt genereert. Deze tank is leeg bij levering en kan makkelijk gevuld worden. Door middel van chloortabletjes kan je het water goed onderhouden. De diep blauwe kleurstof kan dan weer een andere look geven aan jouw roeitoestel.

Opbergen en verplaatsen: er is geen ander roeitoestel die zich zo makkelijk laat opbergen of verplaatsen als de WaterRower. De nauwelijks zichtbare wielen maken het mogelijk het toestel zonder moeite te verplaatsen. Met een eenvoudige lift-beweging plaats je het lichte gewicht zo rechtop wanneer het niet gebruikt wordt. Plaatsbesparend.

Ergonomische zit en optimale voetpositie: de zitting van het toestel beweegt vlotjes en zo goed als geruisloos over de dubbele rail. Voor langdurige training kan het extra zitkussen nog zorgen voor extra drukvermindering. De voeten worden in de juiste positie gehouden door de regelbare voetplankjes en met de handige riempjes. Dit zorgt voor een uitstekende krachtoverbrenging bij de roeibeweging.

  • Afmeting: 210 x 56 x 53 cm
  • Geleverd in 2 dozen
  • Eenvoudig en veilig zelf te monteren
Bekijk product
WaterRower Original Es
vanaf € 1.349

Maatwerk troef

Glow Kortrijk toonzaal hottub wood

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info