Cart

Promoties

Technogym Synchro Forma

Fitness

Elliptische trainers zijn een geweldig lage-impactalternatief voor gewoon lopen. Elliptische machines trainen het hele lichaam, zonder spieren of gewrichten te overbelasten. Technogym's Synchro Forma is geschikt voor thuisgebruik en waarborgt professionele training thuis op verschillende intensiteitsniveaus.

Synchro Forma is een crosstrainer voor eenvoudige en soepele bewegingen en cardio-oefeningen, beiden kunnen met elkaar worden gecombineerd.Dankzij zijn dubbele handgreep kunnen het type en de intensiteit van de training worden afgewisseld. Met de centrale handgreep ligt de focus op training van het onderlichaam zoals de benen en bilspieren. De zijdelingse hendels ondersteunen beweging van het hele lichaam, de armen en de romp.De crosstrainer combineert de ronde beweging van fietsen met de typische skibeweging. Training door middel van soepele en zachte bewegingen creëert een oneindige verscheidenheid aan oefeningen op verschillende intensiteitsniveaus.TECHNOLOGIEMet de geïntegreerde handsensoren of een compatibele borstband kan u moeiteloos uw hartslag op elk gewenst moment monitoren. Deze gegevens worden inzichtelijk gemaakt dankzij de Forma Training Link-technologie. Door deze optionele tool kunt u ook uw eigen apparaten aansluiten op het cardioassortiment van Forma Line. Het Constant Pulse Rate-systeem is het innovatieve Technogym-programma dat de snelheid en intensiteit van de Synchro Forma automatisch aanpast om uw hartslag constant te houden op de vooraf ingestelde waarde. Zo kunt u uw doelen veilig en effectief bereiken.TRAININGSPROGRAMMA'S EN WORKOUTThuis trainen was nog nooit zo gemakkelijk als met de Synchro Forma-programma's; u kunt kiezen tussen tijd, afstand, calorieën en uzelf uitdagen met echte fitheidstests. Dankzij de iPad-ondersteuning kunt u genieten van een complete database aan programma's en uitleg bij uw workout. Het volstaat om de Forma Training App te downloaden. Of u kunt natuurlijk ook muziek beluisteren of een film bekijken tijdens uw training.TECHNOGYM-PRODUCTENOntdek meer over alle Technogym-producten op technogym.com, Personal line, door Antonio Citterio. Ontdek alles over de ultieme oplossing met een stijlvol design; De UNICA multigym, voor krachttraining bij u thuis; of ontdek het volledige Wellness Tools-assortiment, dat u altijd en overal fit houdt.Technogym biedt zijn klanten een handige geplande leveringsservice. Levering en installatie zijn inbegrepen.

 • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
 • Gewicht: 145 kg
 • 18 ingestelde programma's
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • 25 moeilijkheidsniveaus
Bekijk product
Synchro forma hero 1
€ 3.590

Technogym Recline Forma

Fitness

Recline Forma ondersteunt een veilige opwarming en een goede bescherming van de rug en bloeddoorstroming. De buikspieren worden in de zitpositie gestimuleerd dankzij de comfortabele zitting met de ergonomische rugleuning. De zitting is verstelbaar, afhankelijk van uw beenlengte. Met zijn moderne en functionele design is deze hometrainer een aanwinst voor elke thuisgym.

Eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen: Forma Line biedt met Recline Forma een hometrainer met handige, eigentijdse functies en een functioneel, fraai design. Geschikt voor zowel de professionele als de thuissporter die een matige, maar doeltreffende cardiovasculaire activiteit willen beoefenen.

Entertainment Support: Plaats uw tablet op het console en activeer het Entertainment Support. De comfortabele zitpositie garandeert een optimaal zicht op het scherm.Het Constant Pulse Rate-systeem (CPR) volgt uw hartslag, zichtbaar op het scherm, en de hometrainer past automatisch de snelheid en weerstand hierop aan. Dit biedt u een realtime, constante en effectieve cardiotraining. De handsensoren of borstband registreren uw hartslag zodat u altijd gezond en veilig traint.Alle cardio-apparatuur van Technogym is ontworpen met dezelfde professionele biomechanica als de cardioapparaten die zijn ontwikkeld voor sportscholen en gebruikt worden door pro's. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en een kwaliteitsgarantie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare, gecontroleerde en optimale training waarmee uw fitnessdoelstelling gehaald kan worden.

 • Afmetingen: 160x60x129cm (LxBxH)
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • Moeilijkheidsniveaus: 1 - 12
 • Gewicht toestel: 81 kg
Bekijk product
Recline forma hero 2
€ 2.790

Technogym Jog Forma

Fitness

Deze Jog Forma is een professionele loopband voor thuis. Het stevige frame en brede loopoppervlak maken deze loopband comfortabel, veilig en duurzaam met een lange levensduur. Olympische atleten maken niet voor niets al jaren gebruik van de cardio-apparaten uit de Forma-lijn.

Eenvoudige en doeltreffende cardio

De Jog Forma loopband combineert ergonomie, innovatieve, handige functies met een geweldig functioneel design. Wat resulteert in eenvoudige en doeltreffende hardlooptrainingen voor zowel de pro als de thuisgebruiker. Afvallen, conditie opbouwen en fitter worden? Uw fitnessdoelen halen wordt makkelijker met de Jog Forma.

Het innovatieve, matte display met QR-code maakt uw hardloopervaring intuitief. Kies eenvoudig uw training en vul aan met het toetsenbord. De LED-wijzerplaat helpt u de voortgang van uw prestaties te controleren tijdens uw hardlooptraining.

De interactieve hartslagmeting word geactiveerd zodra u de handpalmen op de handsensoren plaatst.

Dankzij de optionele Bluetooth Forma Training Link verbindt u uw mobiele apparaten met alle Forma-toestellen. Door de Forma Training App te downloaden, registreert u uw trainingsgegevens en heeft u direct toegang tot uw favoriete apps. De Forma Training Link wordt apart verkocht. (mobiele apparaten niet inbegrepen)

Het ergonomische display op dit cardio-apparaat is zo geplaatst dat u vrij zicht heeft en gemakkelijk te bedienen is vanuit alle trainingsposities. Met het numerieke toetsenbord stelt u snel en eenvoudig uw gewenste snelheide en hellingsgraad in.

Geniet van de bewegingsvrijheid dankzij het brede loopoppervlak. Loop veilig, comfortabel en duurzaam door de solide constructie van Jog Forma. Het Runner Detection System garandeert de veiligheid door automatisch de loopband te stoppen als er geen gebruiker gedetecteerd wordt.

Plaats uw smartphone of tablet op het console voor optimaal Entertainment Support. Geniet tijdens het hardlopen van uw persoonlijke apps (muziek, films, etc.) waartoe u via het haarscherpe HD-scherm direct toegang tot heeft. U kunt de loopband ook verbinden met het mywellness-platform. Zo houdt u tegelijkertijd uw trainigen en resultaten bij.

Het Constant Pulse Rate (CPR) systeem volgt uw hartslag en past automatisch de snelheid, helling en weerstand aan om u een constante veilige, effectieve hardlooptraining te bieden. De handsensoren of de borstband registreert uw hartslag die u kunt volgen op het scherm.

Elk cardio-apparaat is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en de garantie dat u een kwaliteitsproduct heeft waarmee u uw trainingsdoelen haalt.

 • Afmetingen toestel: LxBxH 210 x 86 x 150 cm
 • Afmeting loopoppervlak: 151 x 52 cm
 • Gewicht toestel: 164 kg
 • Max. gewicht gebruiker: 180 kg
 • Snelheid: 0,4 - 18 km/u
 • Helling: 0 - 15 %
Bekijk product
C Sjog step1
€ 6.290

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info