Cart

Promoties

Horizon Paragon X

Fitness

Met de Horizon Loopband Paragon X kunnen zowel beginners als ervaren sporters optimaal trainen. De loopband heeft een snelheid tussen de 0.8 en 20 km en een stijgingspercentage tussen de 0 en 15%, zodat je je trainingsniveau in je eigen tempo op kan bouwen. De snelheid en het stijgingspercentage kan je instellen met sneltoetsen op de armleuning. Met de 20 trainingsprogramma's kan je afwisselend en doelgericht trainen en op de trainingscomputer kan je bijhouden hoe je er qua training voorstaat. Om er zeker van te zijn dat je in het juiste hartslagbereik traint kan je je hartslag tijdens de training meten met de handsensoren op de loopband of een optioneel verkrijgbare borstband. Voor extra comfort is de Horizon Loopband Paragon X uitgerust met een PC-interface, zodat je tijdens de training je favoriete film of serie kan kijken en de trainingstijd voorbij vliegt en een opklapmechanisme en transportwieltjes, zodat je de loopband na de training makkelijk kan verplaatsen en ruimtebesparend op kan bergen. Ga voor een optimale cardiotraining met de Horizon Loopband Paragon X.

Technische gegevens:

DC-Motor: 3.25 PK constant vermogenLoopoppervlak: 153 x 56 cmLoopmat: 2.2 mmsnelheid: 0.8 - 20 km/hStijgingspercentage: 0 - 15 %Max. gebruikersgewicht: 159 kgAfmeting opgesteld: (L) 206 cm x (B) 97 cm x (H) 147 cm Afmeting ingeklapt: (L) 114 cm x (B) 97 cm x (H) 181 cmTrainingscomputer:Weergave: trainingstijd, afstand, snelheid, Stijgingspercentage, hartslagWeergave van het trainingsprofiel met LEDAantal trainingsprogramma's in totaal: 20, daarvan Gebruikerspecifiek: 2, hartslaggestuurd: 21 directe keuzetoetsen voor snelheid 1 directe keuzetoetsen voor stijgingUitrusting:Hartslagmeting: handsensoren (standaard), borstband (optioneel verkrijgbaar)Borstband voor draadloze hartslagmeting optioneel verkrijgbaarHRS-sturing: instelling van de snelheid en Stijgingspercentage vanaf de armleuningExtra comfort, standaard uitrusting: transportwieltjes, inklapbaar, PC-interfaceCompact en modern designBluetooth-interfaceSnelkeuzetoetsen in de leuningen voor snelheids- en hellingsinstellingenUitgerust met het beproefde Johnson Drive-systeemInnovatief luchtkussensysteem (AirTrain Technology)

Bekijk product
HZ19 Paragon X hero
€ 2.299 € 2.069
showroommodel

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info