Cart

Wat is BWT technologie?

Multisensatie sauna
De nieuwe BWT-voorbereide sauna van Helo biedt verschillende saunabelevingen in één enkele en simpele sauna-oplossing. Soms is eenvoud een goede zaak.

Eén kachel, meerdere sensaties
BWT van Helo betekent verschillende saunabelevingen in één oplossing. Geniet in uw eentje van uw favoriete sauna of deel verschillende saunabelevingen met familie en vrienden. Met een BWT-voorbereide saunakachel van Helo, is dat allemaal mogelijk. De flexibiliteit van BWT van Helo biedt verschillende mogelijkheden voor een plezierige saunabeleving.

 1. Milde sauna
  Schenk water in het BWT-reservoir en stel de temperatuur in op:
  50-60˚C
  Milde sauna
  Omhullende stoom
  Langere sessies
  Bio-aroma leverbaar

 2. Flexi-sauna
  Vul het BWT-waterreservoir en stel de temperatuur in op:
  60-80˚C
  Hogere luchtvochtigheid
  Lagere temperatuur
  Een milde saunabeleving
  Bio-aroma leverbaar

 3. Warme & droge sauna
  Gebruik de BWT zonder water en stel de temperatuur in op:
  80-100˚C
  Hoge temperatuur
  Lage luchtvochtigheid
  Intense saunabeleving


Beperkt de CO2-uitstoot tot een minimum en brengt uw plezier naar een maximum
Helo BWT is een kosteneffectieve en zeer energie-efficiënte sauna-oplossing. De stoomgeneratie gebruikt geen extra vermogen of andere technologie. Met èèn intelligente sauna-oplossing kunt u genieten van uw favoriete saunabeleving via een enkele sauna- en stoomoplossing. Het vernuft in de ontwikkeling van BWT heeft geresulteerd in een innovatie die de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt en uw plezier maximaliseert.

Geniet van verschillende saunabelevingen met een enkele sauna-oplossing. In onze BWT-voorbereide sauna's hebben we een aantal verschillende, maar even aangename saunabelevingen verpakt in een eenvoudige oplossing. Dit is BWT van Helo Een sauna zoals u die wenst.

Family 2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info