Cart

Xterra

Xterra Crosstrainer FS4.0

Fitness

ERGONOMISCH ONTWERP: Tijdens het sporten op onze crosstrainers zult u snel de uitzonderlijke ergonomische details opmerken; zoals de 2 graden binnenwaarts gekantelde voetpedalen, die de druk op knieën en enkels verminderden en de correctie positie van het dual-action stuur, dat uw polsen in een neutrale positie houdt.

MUSIC ENTERTAINMENT SYSTEEM: De XTERRA crosstrainers omvatten luidsprekers en een audio-aansluiting, zodat u kunt luisteren naar uw favoriete muziek via mp3-speler of telefoon. Om u gehydrateerd te houden tijdens uw training, krijgt u op de koop toe een efficiënt geplaatste flessenhouder.

HELDER LCD-SCHERM: Onze crosstrainers hebben een helder blauw verlichte LCD-scherm. Het scherm toont alle belangrijke trainingsgegevens zoals tijd, snelheid, calorieën, afstand, tpm, watt, hartslag enz. Ze zijn ook voorzien van een zeer helder matrixdisplay met 20 profielsegmenten, dat u toelaat de intervaltijden aan te passen, een functie die u niet snel bij gelijkaardige toestellen zult aantreffen.

  • U kunt de weerstand aanpassen met behulp van druktoetsen voorzien in de onderste handgrepen.
  • De voetpedalen van de XTERRA FS4.0 staan 2° naar binnen gekanteld waardoor de belasting op de enkels en knieën wordt verminderd.
  • De crosstrainer is voorzien van een railsysteem wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht.
  • De XTERRA FS4.0 is uitgerust met een helder blauw verlicht LCD-scherm om u te informeren over snelheid, calorieverbranding, tijd, afstand, hartslag, en andere belangrijke informatie die u nodig heeft om op koers te blijven.
  • Dit toestel is uitgerust met een audioaansluiting, waardoor u met behulp van uw telefoon of mp3 speler via de luidsprekers naar uw favoriete muziek kunt luisteren.
  • Met de transportwieltjes verplaatst u eenvoudig uw crosstrainer naar eender welke ruimte.
Bekijk product
FS40 8

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info