Glow
Hamam Vrouw WaterHamam Vrouw Handdoek

Heerlijke geurtjes

De 8 Camylle Stoombadgeuren zijn 100 % natuurlijk !

  • Eucalyptus             =Ademhaling
  • Eucamunt              = Verfrissend
  • Pin                         = Tonisch
  • Romarin                = Herlevend
  • Cajeput /Citron     = Stimulerend
  • Luxe                      = Energetisch
  • Lavande                = Ontspannend
  • Elinya                    = Kalmerend

Camylle Stoombadgeur is een speciaal op melk gebaseerde emulsie van essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Deze geuren worden gebruikt in 's werelds meest prestigieuze thalasso- centers en hotels.

U ontvangt een uniek gevoel van welzijn en reinheid wanneer de etherische oliën in 'CAMYLLE's Brume de Hammam' de stoom verrijken  door de fijne verspreiding van de stoom door de stoomgenerator. Na een stoombad ervaart u een aangenaam gevoel van vermoeidheid, de stoom heeft uw huid diep gereinigd en uw ziel is gezuiverd.

Prijs: € 20

Harvia eucalyptus geur

De Harvia Eucalyptus geur voor uw stoom maakt uw ervaring alleen nog aangenamer. De pomp mixt de geur van eucalyptus met de stoom. Het is een homogene vloeistof en mengt zich perfect met water. Je kan de geur verkrijgen in een bidon van 5 liter. 1 bidon zorgt ongeveer voor 100 liter gemixte vloeistof om te gebruiken. De verhouding van de geurvloeistof en water is 1/20.

Prijs € 69

Kneipslang

De kneipslang is een stijlvol afkoelingsaccessoire verkrijgbaar in wit & zwarte afwerking. 

Prijs €695

 

 

 

Hamam Doek

De Hamam doek droogt heel goed door een speciale samenstelling van het katoen. Deze zijn heel licht en dunner dan een normale badhanddoek waardoor ze dus sneller gaan drogen. Bovendien is het handig om mee te nemen op reis in uw koffer! U kan het gebruiken als omslagdoek en/of als handdoek die u licht rondom u draait. Heel leuk om zich thuis comfortabel te voelen voor en na het gebruik van uw hamam, maar zowel in wellnesscentra een handig accessoire. Het ruitmotief zorgt voor een leuk design.

Prijs € 12