Glow
Sauna TuinJacuzzi HotSpringTechnogym LoopbandSauna Vrouw

Binnensauna op maat

Je opteert om een sauna op maat te installeren. Dan bent je bij Glow aan het juiste adres. Wij produceren elke sauna in onze eigen werkplaats en wordt met de nodige zorg en liefde voor ons vak opgezet. Een sauna op maat... nooit diezelfde sauna dus.

Toch is een goede uitgedokterde basis telkens aanwezig zoals een sauna wanddikte van 80mm, isolatie rotswol 60mm & dampscherm, wanden afgewerkt met planchetten massief hout, Abachi hout voor banken, hoofdsteun, rugleuning en vloerrooster, ventilatie door natuurlijk tocht systeem,...

Op basis van de afwerking die door jou bepaalt wordt, spreken we van 3 mogelijke uitvoeringen: comfort, design en karakter. Van elke uitvoering kan je bij ons in de showroom één of meerdere exposities bezichtigen. Zo heb je een goed idee van hoe jouw eigen sauna er binnenkort zal uitzien.

Comfort uitvoering

Dit is een sauna zoals het hoort. Praktisch topcomfort dat de beloftes waarmaakt. Superieure isolatie en techniek. Opgetrokken uit hemlock, ceder of thermo hout.  Elk een zachte en stabiele houtsoort die warmte opneemt en uitstraalt.  Een comfort sauna past in elk type woning en leent zicht tevens uitstekend voor fitness- en wellnesscentra. Personaliseren kan door jouw keuze van type verlichting, kachel, al dan niet zwevende banken... Laat je adviseren!

  • Hemlock profielhout 1ste keus
  • Tand/groef, verticaal geplaatst
  • V-groefje tussen de planken

Design uitvoering

Dit is zowel een streling voor het oog als een balsem op de ziel.  Een designsauna is zen en tijdloos.
Een strak design, opgetrokken uit fineer panelen. Duidelijke vormen en een eenvoudige elegantie zorgen voor een emotionele ontspanning. Horizontale of verticale lijnen alsook paneelvorm geven telkens een eigen karakter. Bij deze uitvoering maakt men vaak gebruik van glaspartijen om zo de sauna beter zichtbaar te maken én om de sauna-sfeer nog beter te laten uitlopen in het interieur.

Karakter uitvoering

De naam zegt het zelf: deze sauna drijft op karakter! Gemaakt van oude planken, dienst gedaan als gevelbekleding van oude schuren. Wind, regen en zon hebben deze planken extra karakter & charme bijgebracht.  Dit uniek concept brengt een onvergelijkbaar natuurlijke ziel in jouw sauna, de schoonheid van de natuur. Zo een karakter met barnwood past perfect in een moderne omgeving met elementen zoals beton en glas. Eveneens brengen deze verouderde planken met hun specifieke kleuren warmte en gezelligheid samen.

  • Afwerking met barnwood, grijze kleur
  • Koud tegen elkaar geplaatst
  • Horizontale opstelling voor de 4 wanden
  • Banken black wash kleuring