Cart

TechnoGym

Technogym Jog Forma

Fitness

Deze Jog Forma is een professionele loopband voor thuis. Het stevige frame en brede loopoppervlak maken deze loopband comfortabel, veilig en duurzaam met een lange levensduur. Olympische atleten maken niet voor niets al jaren gebruik van de cardio-apparaten uit de Forma-lijn.

Eenvoudige en doeltreffende cardio

De Jog Forma loopband combineert ergonomie, innovatieve, handige functies met een geweldig functioneel design. Wat resulteert in eenvoudige en doeltreffende hardlooptrainingen voor zowel de pro als de thuisgebruiker. Afvallen, conditie opbouwen en fitter worden? Uw fitnessdoelen halen wordt makkelijker met de Jog Forma.

Het innovatieve, matte display met QR-code maakt uw hardloopervaring intuitief. Kies eenvoudig uw training en vul aan met het toetsenbord. De LED-wijzerplaat helpt u de voortgang van uw prestaties te controleren tijdens uw hardlooptraining.

De interactieve hartslagmeting word geactiveerd zodra u de handpalmen op de handsensoren plaatst.

Dankzij de optionele Bluetooth Forma Training Link verbindt u uw mobiele apparaten met alle Forma-toestellen. Door de Forma Training App te downloaden, registreert u uw trainingsgegevens en heeft u direct toegang tot uw favoriete apps. De Forma Training Link wordt apart verkocht. (mobiele apparaten niet inbegrepen)

Het ergonomische display op dit cardio-apparaat is zo geplaatst dat u vrij zicht heeft en gemakkelijk te bedienen is vanuit alle trainingsposities. Met het numerieke toetsenbord stelt u snel en eenvoudig uw gewenste snelheide en hellingsgraad in.

Geniet van de bewegingsvrijheid dankzij het brede loopoppervlak. Loop veilig, comfortabel en duurzaam door de solide constructie van Jog Forma. Het Runner Detection System garandeert de veiligheid door automatisch de loopband te stoppen als er geen gebruiker gedetecteerd wordt.

Plaats uw smartphone of tablet op het console voor optimaal Entertainment Support. Geniet tijdens het hardlopen van uw persoonlijke apps (muziek, films, etc.) waartoe u via het haarscherpe HD-scherm direct toegang tot heeft. U kunt de loopband ook verbinden met het mywellness-platform. Zo houdt u tegelijkertijd uw trainigen en resultaten bij.

Het Constant Pulse Rate (CPR) systeem volgt uw hartslag en past automatisch de snelheid, helling en weerstand aan om u een constante veilige, effectieve hardlooptraining te bieden. De handsensoren of de borstband registreert uw hartslag die u kunt volgen op het scherm.

Elk cardio-apparaat is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en de garantie dat u een kwaliteitsproduct heeft waarmee u uw trainingsdoelen haalt.

 • Afmetingen toestel: LxBxH 210 x 86 x 150 cm
 • Afmeting loopoppervlak: 151 x 52 cm
 • Gewicht toestel: 164 kg
 • Max. gewicht gebruiker: 180 kg
 • Snelheid: 0,4 - 18 km/u
 • Helling: 0 - 15 %
Bekijk product
C Sjog step1
€ 6.290

TechnoGym SkillBike

Fitness

SKILLBIKE is de revolutionaire nieuwe hometrainer die door Technogym® is ontwikkeld. De SKILLBIKE werd gecreëerd in samenwerking met topwielrenners die de SKILLATHLETIC TRAINING-methode gebruiken en hij geeft prof- en amateurwielrenners de mogelijkheid de sensatie en uitdaging van ritten in de buitenlucht in huis te ervaren.

 • Afmetingen: 1545x638x1301mm (LxBxH)
 • Gewicht: 55kg
 • Weerstandssysteem: magnetisch
 • Compatibel met ANT+ en Bluetooth =>Beleef de opwinding van bergwegen en -weggetjes. Importeer je favoriete Strava-routes. Geniet van de sensatie van een Zwift-rit terwijl je het opneemt tegen je vrienden over heel de wereld of sluit je Garmin-toestellen aan. Outdoor en indoor gecombineerd in SKILLBIKE.
 • Gebruiker - min/max lengte: 155cm/205cm
 • Max. gewicht gebruiker: 160 kg
 • Vliegwiel : 4 kg
 • Dubbelzijdige SPD pedalen
 • 24 beschikbare talen
 • Bereik hellingshoek: -3 / 15%

DE EERSTE BINNENFIETS DIE ECHT SCHAKELTTrotseer de dodelijkste beklimmingen met de meest natuurlijke bondgenoot van elke fietser. Door te schakelen, kunnen de fietsers reageren op de weerstandsverandering en het juiste vermogen en de juiste trapfrequentie aanhouden voor maximale efficiëntie. De console geeft de versnelling en de selecties van de overbrengingsverhouding in realtime weer.

MULTIDRIVE TECHNOLOGYDe Multidrive Technology komt het meeste tot haar recht door het schakelen en stelt de renner in staat over te schakelen van trainingen op vermogen naar beklimmingssimulaties. Vergroot je kracht en uithoudingsvermogen en bereik de hoogste efficiëntie op een nieuwe uitdagende manier.

ONTWORPEN VOOR EEN ECHTE RIJERVARINGErvaar hetzelfde gevoel als fietsen in de buitenlucht met het SKILLBIKE RIDING DESIGN, dat de biomechanica van outdoorfietsen nabootst. Het frame en het stuur zijn ontworpen om geschikt te zijn voor verschillende rijposities en -houdingen: weg, tijdrit en mountainbike.

ROAD EFFECT SYSTEMWanneer je in de buitenlucht rijdt, is het gewicht en de trapstijl belangrijk. Met het patented ROAD EFFECT SYSTEM kan SKILLBIKE reageren op basis van deze en andere parameters, wat het meest realistisch en persoonlijke gevoel geeft.

EEN VOLMAAKTE INDOORTRAINERVerzamel alle relevante gegevens die je maar wil om je rit op te volgen. Kies uit verschillende voorgeprogrammeerde routes, testen en trainingen om te trainen als een professional. Synchroniseer hem met apps van derden en verken routes die echt bestaan. Met zijn intelligente console ontketent SKILLBIKE je inwendige atleet.

AL JE DATA IN EEN OOGOPSLAGDe geïntegreerde 7-inch verbonden lcd-kleurenconsole voorziet je van alle gegevens die je nodig hebt om je rit in realtime op te volgen.

 • Dankzij zijn PEDAL PRINTING™-technology geeft SKILLBIKE™ je continue visuele feedback over de rondheid en symmetrie van je pedaalslagen bij de uiteenlopende overbrengingsverhoudingen om je efficiëntie te verbeteren. Bij elke pedaalomwenteling wordt de koppelsymmetrie tussen het rechter- en linkerbeen geanalyseerd en in realtime doorgegeven.
 • Optimaliseer uw efficiëntie van je rit met realtimefeedback over Trapfrequentie, Vermogen, Snelheid, Afstand, Hellingsgraad, Hartslag, Versnelling en Overbrengingsverhouding.
 • Op de console wordt je rijprofiel weergegeven met snelheid, hellingsgraad en aanwijzingen om je voor te bereiden op naderende veranderingen. Vergelijk je prestatie met je doelstelling of jouw zogenoemde 'ghost', je fictieve tegenstander.
Bekijk product
Skill Bike 1 PR
€ 4.850

Technogym Unica

Fitness

UNICA™ is een multifunctioneel krachtstation voor thuis met meer dan 25 spierversterkende oefeningen. Vervaardigd met dezelfde materialen als professioneel fitnessapparatuur. Een ware eyecatcher voor uw thuisgym met een elegant design. Op UNICA™ traint u alle spiergroepen. Maak kennis met het beste en meest volledige krachtstation van Technogym voor kracht, spierversterking en fitheid.

UNICA™: uniek en multifunctioneel UNICA™ is een multifunctioneel fitnessapparaat voor krachttraining bij u thuis. UNICA™ is ons meest uitgebreide krachtstation met een uniek ontwerp speciaal voor kleine ruimtes. Dit compacte krachttrainingsapparaat biedt u elke dag een volledige, effectieve lichaamstraining.

Voor wie is dit krachtstation? UNICA™ , voorzien van een gewichtenpakket van 5 - 90 kg, stelt u in staat om meer dan 25 oefeningen op minder dan 1,5 vierkante meter uit te voeren. Dit fitnesstoestel is past daarom in elke kamer. Dankzij het exclusieve hefboomsysteem is UNICA™ het ideale fitnessapparaat voor doelgerichte krachttrainingen, elke dag. Dit maakt het een perfect krachtstation voor iedereen die fit en in shape wil worden én blijven; beginners, gevorderden en topatleten. Voor spierversterkende oefeningen, rauwe krachttrainingen en gewichtsbeheersing. Enkele voorbeelden van oefeningen:

 • Borst: Bench Press en Butterfly.
 • Rug: Front en Back Lat Pulldown.
 • Armen: Tricep pushdown, triceps extension en biceps curl.
 • Benen: Leg extension en Leg curl.
 • Buik: Ab crunch en Cable crunch twist.
 • Schouders: Cable upright row en Cable front raise.

Met fitnessaccessoires voor een complete workoutDe UNICA™ wordt geleverd met diverse fitnessaccessoires: Wellness mat (voor stretchoefeningen), enkelriemen en stangen, weerstandsbanden en een onderhoudsset voor complete en optimale trainingen. Het krachtstation wordt geleverd met een wielset voor een gemakkelijke verplaatsing en een handleiding inclusief dvd om u te helpen met uw dagelijkse workouts.

Optimale krachttrainingTechnogym werkt al meer dan 30 jaar aan apparatuur voor krachttraining. De focus ligt hierbij op producten ontwerpen waarop u optimaal alle spiergroepen kunt trainen. Technogym biedt fitnessapparatuur voor bodybuilding met innovatief productassortiment op basis van baanbrekende technologie en visie over wellness.

Bekijk product
Unica hero 1
€ 5.490

Technogym Recline Forma

Fitness

Recline Forma ondersteunt een veilige opwarming en een goede bescherming van de rug en bloeddoorstroming. De buikspieren worden in de zitpositie gestimuleerd dankzij de comfortabele zitting met de ergonomische rugleuning. De zitting is verstelbaar, afhankelijk van uw beenlengte. Met zijn moderne en functionele design is deze hometrainer een aanwinst voor elke thuisgym.

Eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen: Forma Line biedt met Recline Forma een hometrainer met handige, eigentijdse functies en een functioneel, fraai design. Geschikt voor zowel de professionele als de thuissporter die een matige, maar doeltreffende cardiovasculaire activiteit willen beoefenen.

Entertainment Support: Plaats uw tablet op het console en activeer het Entertainment Support. De comfortabele zitpositie garandeert een optimaal zicht op het scherm.Het Constant Pulse Rate-systeem (CPR) volgt uw hartslag, zichtbaar op het scherm, en de hometrainer past automatisch de snelheid en weerstand hierop aan. Dit biedt u een realtime, constante en effectieve cardiotraining. De handsensoren of borstband registreren uw hartslag zodat u altijd gezond en veilig traint.Alle cardio-apparatuur van Technogym is ontworpen met dezelfde professionele biomechanica als de cardioapparaten die zijn ontwikkeld voor sportscholen en gebruikt worden door pro's. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en een kwaliteitsgarantie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare, gecontroleerde en optimale training waarmee uw fitnessdoelstelling gehaald kan worden.

 • Afmetingen: 160x60x129cm (LxBxH)
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • Moeilijkheidsniveaus: 1 - 12
 • Gewicht toestel: 81 kg
Bekijk product
Recline forma hero 2
€ 2.790

Technogym Recline Personal

Recline Personal is een perfecte balans tussen prestatie, aantrekkingskracht, ergonomie en design.

Comfort en ergonomie

Recline Personal staat garant voor een maximum aan comfort dankzij zijn ergonomische functies. De Vitra-stoel is in hoogte aanpasbaar zodat u de juiste houding kunt aannemen en altijd een goede rugondersteuning krijgt. De specifieke positie van het display is zorgvuldig specifiek bestudeerd zodat u steeds de juiste positie kunt aannemen. Bovendien ligt elke instelling binnen handbereik waardoor uw houding op elk moment correct is en u de training niet hoeft te onderbreken om aanpassingen uit te voeren.

Design en aandacht voor details

Recline Personal is ontwikkeld door Technogym in samenwerking met Antonio Citterio’s bekende designfirma. Recline Personal is een uniek product, een echt design meubelstuk dat perfect in uw interieur past. Glas, aluminium en staal worden verfijnd door hun speciale verwerkingstechnieken.

Het displayglas is getemperd voor een grotere duurzaamheid en veiligheid. Het aluminium is gegoten, wat het tegelijkertijd lichter en ook steviger maakt, terwijl het handpolijstproces Recline Personal een uniek hoogtechnologisch aspect verleent.

Prestaties en entertainment

Recline Personal past bij alle gebruikers en alle soorten oefeningen van geavanceerde training tot matige cardioactiviteit. Met Recline Personal kunt u altijd zeker zijn van training op de juiste intensiteit: met de handsensoren op de handgrepen en de telemetrische borstband kunt u uw hartslag constant in de gaten houden.

Bovendien is training op Recline Personal leuk met de nieuwste UNITY 3.0 software op groot HD-ready touchscreen in gehard glas: u kunt surfen op internet, muziek beluisteren, gesimuleerde buitenroutes kiezen, vrienden bellen via Skype en nog veel meer.

Personal line

Innovatie, technologie en design zijn gemeenschappelijke kenmerken van alle Personal-producten. Door de samenwerking tussen Technogym en Antonio Citterio is de Personal Line een echt meesterstuk, gemaakt uit verfijnde materialen die worden verwerkt met Italiaans vakmanschap. Personal line bestaat uit loopbanden en andere cardioapparatuur zoals Run Personal, Recline Personal en Cross Personal. Kinesis Personal in zijn verschillende uitvoeringen is de ideale oplossing voor functionele training terwijl Power Personal uw krachttraining boost.

Max. gebruikersgewicht: 180 kg

Bekijk product
Recline Personal Still Life
€ 9.750

Technogym Run Personal

Run Personal-technologie maakt uw trainingservaring leuker en connected dankzij de nieuwste UNITY 3.0. software. Met zijn tabletachtige werkwijze biedt UNITY oneindige entertainmentmogelijkheden: Tv, Skype, internet, spelletjes en een grote selectie van gepersonaliseerde trainingsprogramma's. Naast de unieke MyRunning Logbook-app kan u op de loopband uw favoriete routes simuleren dankzij mobiele apps of draagbare trackingapparaten.

RUN PERSONAL is uitgerust met een reuzegroot HD-ready touchscreen in gehard glas en geïntegreerde hi-fi luidsprekers. Zo is de kwaliteit van uw content op elk moment gewaarborgd.Run Personal, ontworpen door Antonio Citterio en Toan Nguyen, is gemaakt van gepolijst aluminium, zacht kunststof en glas waardoor zijn elegante lijnen beter uitkomen: RUN PERSONAL is een echte eyecatcher in de ruimte waarin hij wordt geïnstalleerd.Technologie en design vormen de kern van Run Personal, een loopband die garant staat voor uitstekende trainingsprestaties.RUN PERSONAL is gemaakt voor zowel beginners als professionals. De geruisloze motor is ideaal voor elk type training, van rustig wandelen tot uiterst intensieve marathontraining (piekvermogen: 4 pk). De hellingshoek kan u aanpassen tot tot 15% om trainingen op een heuvel te simuleren. Dit terwijl het loopoppervlak breed is en bovendien voorzien werd van schokdempers voor uw comfort.Training op een hoger niveau vraagt om meer veiligheid. Daarom is de loopband voorzien van greephendels, antislipranden en een noodstopknop. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij de Run Personal-joystick de snelheid en helling regelen zonder hun trainingspositie te verlaten. Tot slot kunt u ook uw hartslag bewaken met de handsensoren op de centrale handgreep en de telemetrische borstband. RUN PERSONAL is ideaal voor uw cardio en perfect als u gewicht wil verliezen door versteviging en versterking van uw benen: dit alles is mogelijk met een hoogtechnologische loopband.

 • Uniek design
 • Geruisloze 4 PK motor
 • Snelheid 0,4 km/u tot 18 km/u
 • Breed loopoppervlak: 145 x 510 cm (LxB)
 • Betrouwbaar en veilig
 • Afmetingen: 201 x 80 x 147 cm (LxBxH)
 • Gewicht toestel: 170 kg
 • Max. gewicht van gebruiker: 160 kg
Bekijk product
Run Personal Still Lateral
€ 13.500

Technogym Cross Personal

Cross Personal is de crosstrainer met het unieke UNITY™-console dat zorgt voor gepersonaliseerd entertainment terwijl u traint. Met het opvallende design van Antonio Citterio en de geavanceerde technologie waaronder surround sound, maakt trainen met Cross Personal een pure belevenis.

Geruisloze en soepele bewegingen

Cross Personal is de ideale crosstrainer voor thuisgebruik. De unieke technologie achter het remsysteem, dat is gebaseerd op een speciaal elektromagnetisch apparaat, zorgt voor vloeiende en geruisloze bewegingen en extreem hoog comfort. Zo kunt u in alle rust trainen of optimaal genieten van uw favoriete muziek. Cross Personal is uitgerust met krachtige Treble Dolby Surround tweeter-boxen voor een verbluffende geluidskwaliteit.

Design en entertainment

Deze crosstrainer heeft een stijlvol Italiaans design met reflecterende accenten in glad aluminium dat zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk. Cross Personal is uitgerust met de digitaal UNITY™3.0-console waarmee u op internet surft, mailt, toegang heeft tot uw persoonlijke items, kunt skypen en nog veel meer.

Crosstrainer voor veiligheid en hoge prestaties

Met een bluetooth hartslagmeter of via de handsensoren, controleert u uw hartslag voor een effectieve en veilige training. Uw trainingsdoelen bereiken was nog nooit zo makkelijk. Cross Personal biedt workouts voor het hele lichaam en is ideaal om gewicht te verliezen. Bovendien traint u zonder uw gewrichten te belasten.

 • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
 • Gewicht: 145 kg
 • 18 ingestelde programma's
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • 25 moeilijkheidsniveaus
Bekijk product
Cross Personal Profile Still Life
€ 12.500

Technogym Synchro Forma

Fitness

Elliptische trainers zijn een geweldig lage-impactalternatief voor gewoon lopen. Elliptische machines trainen het hele lichaam, zonder spieren of gewrichten te overbelasten. Technogym's Synchro Forma is geschikt voor thuisgebruik en waarborgt professionele training thuis op verschillende intensiteitsniveaus.

Synchro Forma is een crosstrainer voor eenvoudige en soepele bewegingen en cardio-oefeningen, beiden kunnen met elkaar worden gecombineerd.Dankzij zijn dubbele handgreep kunnen het type en de intensiteit van de training worden afgewisseld. Met de centrale handgreep ligt de focus op training van het onderlichaam zoals de benen en bilspieren. De zijdelingse hendels ondersteunen beweging van het hele lichaam, de armen en de romp.De crosstrainer combineert de ronde beweging van fietsen met de typische skibeweging. Training door middel van soepele en zachte bewegingen creëert een oneindige verscheidenheid aan oefeningen op verschillende intensiteitsniveaus.TECHNOLOGIEMet de geïntegreerde handsensoren of een compatibele borstband kan u moeiteloos uw hartslag op elk gewenst moment monitoren. Deze gegevens worden inzichtelijk gemaakt dankzij de Forma Training Link-technologie. Door deze optionele tool kunt u ook uw eigen apparaten aansluiten op het cardioassortiment van Forma Line. Het Constant Pulse Rate-systeem is het innovatieve Technogym-programma dat de snelheid en intensiteit van de Synchro Forma automatisch aanpast om uw hartslag constant te houden op de vooraf ingestelde waarde. Zo kunt u uw doelen veilig en effectief bereiken.TRAININGSPROGRAMMA'S EN WORKOUTThuis trainen was nog nooit zo gemakkelijk als met de Synchro Forma-programma's; u kunt kiezen tussen tijd, afstand, calorieën en uzelf uitdagen met echte fitheidstests. Dankzij de iPad-ondersteuning kunt u genieten van een complete database aan programma's en uitleg bij uw workout. Het volstaat om de Forma Training App te downloaden. Of u kunt natuurlijk ook muziek beluisteren of een film bekijken tijdens uw training.TECHNOGYM-PRODUCTENOntdek meer over alle Technogym-producten op technogym.com, Personal line, door Antonio Citterio. Ontdek alles over de ultieme oplossing met een stijlvol design; De UNICA multigym, voor krachttraining bij u thuis; of ontdek het volledige Wellness Tools-assortiment, dat u altijd en overal fit houdt.Technogym biedt zijn klanten een handige geplande leveringsservice. Levering en installatie zijn inbegrepen.

 • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
 • Gewicht: 145 kg
 • 18 ingestelde programma's
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • 25 moeilijkheidsniveaus
Bekijk product
Synchro forma hero 1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info